VLOG-my room!

 Fucktard. ohja.
 

DAGENS....


GROSS VS SWEET

GROSS:

1. Ljusa jeansjackor. 2.drömfångare/liknande. Detta tycker jag är jävligt fult. Sen när började det att bli snyggt att se ut som nå häxliknande? jag älskar jeans. även ljusa jeans. Men stora ljusa jeansjackor.. usch. Det gillar jag inte! Det känns lite.. 60-70tal?


SWEET:
 
Nitar. nitar nitar nitar! Jag älskar nitar! höhö :D själv tycker jag att nitar passar bäst med svart. Men som t.ex domhär par skorna, finns även i vinrött, vilket var snyggt!
Väskan fanns i blå och ljusbrunt med, inte lika snyggt.. Men just svart är alltid awesome!
Skorna och väskan hittar ni på have2have :) 



 
 

Nya datorn!

Äntligen har jag fått skoldatorn ^^ Dock kan jag varken ha msn eller skype på den.. för jag fattar inte vilket lösenord datorn kräver när den frågar om jag vill tillåta programmet osv.. får fråga på skolan sen nåt tag! 
Men det känns iallafall aaaaasskönt att ha en dator som fungerar felfritt! :D 
Och har alla adobeprogram <3 himmelriket! <3

Lite bilder från, förra veckan?




Jag har inte....

hunnit blogga idag.. tyvärr :( Började 08:50, slutade 15:05, var då bara hem och hämta lite stuffs å bokade tvättmaskin sen gick jag å Gabbi till tåget för jag skulle hem te mamma ;o 

MEN NU ÄR JAG HEMMA IGEN! finally. Trött. Blöt. Allt. Och ska duscha å formatera datorn innan jag går å lägger mig :( Om jag orkar.. 

Anledningen till att jag just nu gör tråkiga inlägg är för att jag just ska formatera om datorn för att den är helt fucktard så kan knappt använda photoshop. förlåt för det. MEN IMORGON NI! kanske! om ni har tur! så blir det roliga inlägg :D får nämnligen skoldatorn imorgon ^^ och eftersom jag ska gå media, så får jag alla adobe program på den (y)

Fetto-dag!

Nuuuuu har jag å Frida fettat oss klart! var ju bara skit på TVn idag :( inte okk.
Men vi kom överens om att hon ska ta hit sitt wii så vi kan spela nå dansspel å få bort alla chip! :D 
fucking A! haha ;) 

Nu ska jag mejla till min franskalärare.. känns lite smågay sådär..

Hey i heard you were a fat one?

Sitter och äter nu <33333333333333 HIHI! :D Gu' vad jag mår bra här ^^ Har aldrig tråkigt, och är så glad så jag skulle kunna pussa på alla! :D (med vissa undantag..) Ska fråga tysken om han följer med ut å röker, sen in till fridas korridor och tjocka mig med henne! Tar kanske med kameran t.o.m denna gång.. haha! :D 

Och jag ska erkänna en sak: Träna är inte min grej.. jag föredrar att vara en size 36/38! Hallå varför finns det inte 37?! jag skulle behöva det :( Men har faktiskt 36 på shortsen jag har på mig, och 38a på andra, då kanske dom är typ, 37 ändå? nej men nu skrev jag ju mer än vad jag skulle. jävla tankar ;)



Hemma, nu-MAT!

Tänkte blogga mer igår men var hos Kevin till 00:40 så hade inge internet när jag kom hem.. sorry...

äntligen hemma! WHOOPWHOOP! slutade 16:10 idag.. fast det är ju lugnt för jag började 11:40 ;) 
Dock gick jag te skolan kl 11.. för att äta... HAHA TJOCKIS! :D <3 Men hallåååååew? (fjortisstyle) det var ju äppelpaj i skolan :D (a) Men nu är jag hungrig igen, så ska gå å göra mat snart.. kanske kötbullar? igen? så jävla gött <3 orka att jag gjorde ett inlägg om i princip bara mat.




Serious. and stuffs.

Var ju med sötprinsessan i lördags, och köpte 2 jätteironiska muggar! :D Just löve them!
Det står "Jag kliver upp tidigt med glatt humör", haha jag döör ;) dom är stora as hell! Så domhär ska jag dricka kaffe & varm choklad ur i vinter! Har en svart och en vit, så kan ju bju' nån söting med! :D

How 'bout that?

Uscha. inte min dag idag känner jag! Vaknade med världens huvudvärk.. Så orkade knappt klä på mig :O 
Men gjorde det ändå å sprang te skolan! fast jag sminkade mig inte... å satt inte i löshåret.. haha :(
Ville knappt visa mig idag! :O nej så fjollig är jag inte.. haha (a)

Nu är jag iallafall hemma, sen ett tag sen, drog re matsalen å käka middag med lite skogspojkar, Linus bjuder!! 
måste göra nån franskaläxa med, å duscha.. fan vad jobbigt det blev :O haha ;)

 

Måndag.....

Nu ska jag inte säga ett ord om dåliga måndagar! Idag var den faktiskt rätt chill :o
Började 9:30 och slutade 14:30 (y) Det gillar vi! :D 

Gick hursomhelst åt helvete, på ren svenska, igår med datorn.. Såååå idag ska en söt liten vän hjälpa mig! :D

Hej jag är vinnögd <3

Datorjävel..

Nu är jag hemma och igång, äntligen! Hade en mysig kväll igår i mormors stuga när det var lyskväll. men nu rullar jag ju fram ska ni veta, haha! ;) 

Och min dator är ju som den är.. så ska formatera om den nu! wish me luck!

Har ny tröja på mig idag, höhö.

im going to grandma!

Är fixad och klar och ska alldeles strax gå till tåget! :D överväger att ta mina nya skor.. men ska ju till mormors stuga så jag låter bli.. hatar oingådda skor :( 

Fiskennn!


Me today


Fan ockk!

gjorde en vlogg till er i tisdagskväll.. men det sket sig ju helt? Den ville inte funka.. usch vad jag hatar att min dator inte vill känna igen min mobil. skitgrejer säger jag bara. Men ska till mormor på lördag, och hon har startskivan till datorn, så då ska jag formatera om skiten, heeeeelt som ny! hoppas det blir bättre då, för det går fan inte å göra nåt åt den ._.' snusk.

Nu ska jag fortsätta kolla på Glee en snabbis, skypea med lite folk, sen sova!

Haters make me famous.

Duktig tjej. Gick upp klockan 8 och skyndade till skolan till 8:50 då jag fick höra att vi började 10.10 -.-' Dagens fail. Helt klart. Ska försöka äta något sen vänta på att tiden ska gå nu då, i guess! :D 

Tycker förövrigt att det är väldigt onödigt att kolla min blogg om man inte gillar mig? haha well! idioter! Haters make me famous you know! ;)

nytt nytt nytt!

HALLUUU! Har massa nya things! löve it! Var å hämtade 2 paket igår, löshår & skor! Var även med mormor på jysk och fick ny spegel,överkast/gosfilt, kuddar osv. uppskattas! Nu ser det lite finare ut här! :D

Har iallafall lunch nu, och ska strax gå tillbaka! 

Skorna är från Have2have. Löshåret från fyndiq. Och knästrumporna från Bluefox! 
Vet att jag hade strumporna igår.. hihi..

outfit!

Superseg dag idag. Regnigt å tråkigt! Och fick min mens idag.. när vi satt i aulan å lyssnade på polisen när hon snackade... HEJDÅ FINA VITA SPETSTROSOR! så kul var det. åh inte min dag idag.

Men ska till mamma om ett tag, men måste fan lägga mig å vila först. fyfan vad ont jag har.
EMO.

Hmm?

Ja vad tror ni om det? var rätt längesen jag gjorde en ju! typ et år sedan? hehe (a) Dumma mig! Får se om jag orkar göra en nu i veckan ^^ Problemet är att jag bara har spegel inne i badrummet.. och där kan jag inte ställa kameran någonstans.. FML!!.. kanske kan hämta nån spegel när jag åker hem tisdag/onsdag?
Måste införskaffa en helkroppsspegel med. faan.. 

RESULTAAAT LAO.

Hihi vad jag bloggar stup i kvarten känner jag! Men tänkte att ni skulle få se resultatet! blev superblond! ^^ dock så... vart det rosa med?! O_O vetifan inte vart det kom ifrån?!?!!! Kanske för att jag hade rosa innan så att det låg kvar "under" precis som när man måla om väggar? hahahhaha! ;)

Überblekningen, ohja!

Sitter med blekning i håret nu, får ju hem löshåret snart, så måste börja färga bort det grön/blåa.. saknar det redan, haha :( DET VAR FINT. H/e, så blev håret blont dirr, innan jag ens hann ta i färgen, haha ;) Kinda' awesome! 
Som rena magin! :D hihi. Ska alldeles strax gå å skölja ut det! Använde MOOD Ultrablond X-tra för mörkt hår! Helt klart bäst om man ska färga bort en kall färg/mörk färg! :D


Måndag, whoooooopp!

Godmorgon blogreaders! Sovit gott? ;) Jag var pisstaggad igår så kunde inte sova fören runt kl 1.. BRA DÄR! :( Meeeeen nu, så är jag fixad å klar, och ska strax gå iväg till skolan, hihi :3 känns aswierd att kunna kliva upp en timme innan vi börjar? ;s Har liksom fått klivit upp 3 timmar innan annars typ, haha? :o 
HUR NICE?! :D Dock gick jag upp 7:30 för att jag var kissnödig, hähä ;$ får se om jag går hem nå på lunchen å viar gabbi runt lite! 

Jag är ett mongo, lala <3

duschelidusch!

WUHUU! Nyss invigt duschen här! stod dock i princip i toan för toan är så liten.. men det var gött! 
Måste dock införskaffa rakhyvlar snart.. börjar bli hårig :(

Elevhem!

YES!! Flyttat in nu! och haft massor att göra i helgen.. därför jag ii princop inte bloggat ._.' ber om ursäkt för det! Men hursomhelst så är jag färdigflyttad å klar nu! :D Dock behövs det lite mer saker här.. som tavlor/posters, mattor, överkast, filt mm... men det fixar jag senare ;) 

Trollar mig lite i sängen åh. bara för att jag kan. HÖHÖ. Tagga skola imorgoooonnn!!

Tips tips tips!

Tänkte ge er detta tips för över ett år sedan.. Men jag liksom, glömde bort det?! HAHA! dåligt gjort jag vet :(

Dagen..

Började dåligt och det blev ju inte bättre. känns jävla bra! Men tänker inte ta ut min emohet på bloggen. därav dålig bloggning. vet att ni förlåter mig. Kommer inte bli möe te bloggning imorgon heller då jag planerat att åka till nadia, får se om jag har tid senare på kvällen. Tur att man är snygg iallafall. ego <3

I am so beautiful, and så nice. But in a relationship, Im a real son of a bitch.
 

Mot Bollnäs!


Späckad dag!

Inte hunnit blogga idag FÖRLÅÅÅÅT. Men började dagen med att jag fick veta att jag fått min lön, kinda' awesome! Så vart det lite strul hit å dit.. och jag vart tvungen att spendera mer pengar än väntat.. MEN! Nu är i princip allt klart! beställt lite awesome stuffs, å ska beställa mer imorgon(hoppas jag..)! 

Även fått veta att jag får flytta in på elevhemmet på söndag, HUR NICE?! :D 
Taggad till tusen!

sen har jag vaktat vilda babyn hela dagen.. haha, han har vart fett förbannad :( 

Typisk mig grej:


Alltid lika serious.

Kände att jag hade ett starkt behov av att knäppa lite cambilder... Har sett Love guru för första gången med! haha.. efteeeeer. Recension kommer senare! kollade på Wanderlust med.. värdelös.. den får noll betyg så tänker inte ens skriva om den. Laddar just nu den nya filmen Mirror Mirror! 


Bakelibak-dag

HÖHÖHÖHÖHÖ har bakat hela dagen känns det som.. i like it! :D 
Vi bakade tiger kakor & syltkakor & muffins & marabou cookies ^^ Tråkigt bara att vi misslyckades med i princip allt.. När jag bakar själv(själv i rummet all the time) går allt så jävla bra.. Men när någon annan är i rummet/hjälper till, går det alltid pissdåligt?! :O Dock så går det ju alltid si så där för mig å mamma när vi ska försöka göra något tillsammans.. HAHA! :D Men ska fixa fram recept till er på marabou cookies, även om dom var fula som små pannkakor, så var dom jävla goda! ^^ 

Hot day!

Är glad idag, och jag & mamma ska ha bakdag AWYEAH! I'll update YOU later! ;) 

Work on bitch!

Vaknade av att det stekte på hela kroppen & jag höll på att svettas ihjäl.. Men så är det när man har morgonsolen i fönstret och sängen precis under! haha ;) 

Klev upp och käkade frukost, sen ut å klippte gräs! Jag är fett bäst på att köra åkgräsklippare.

Kebab barnnn

Är helt slut i kroppen :O haha! Men ligger iallafall och tittar på film nu och värmer mig! Eftersom jag bara hade shorts och spetslinne idag frös jag ihjäl, haha.. inte tänkte jag vara kvar i bollnäs till kl 22:45 eh?! :O 
Oh well, tänkte göra varm oboy när jag kom hem, tills jag insåg att oboyen var slut :( so fml.

Jag & Kebab-Gabbi är söt. höhö. Gått i samma klass i 3 år, och på måndag är första dagen på början av 3 år till, tehe :D 

Wonderbar kväll!

SHUHUUU! Kom nyss hem efter en trevlig kväll med massa peoplz! Vi gjorde massa trevligt som att spela kubb, leka nån Lapp-lek utan lappar? Haha! :D Sen skulle vi(dom) käka pizza, så fick vi sitta och vänta på den i 40-45 min? xd känndes svinbra! därav att Elsa inte kunde vara med oss så länge eftersom hon skulle på Kung fu träning.. haha hon är förfan mördarvapen! ;)

Sen vart det lite pinsam Sanning eller Konka lekning... så awkward! Haha älskar mina söta vänner, så retard å gölli allihopa! :D så det ska va, aight? ;) Vi kan ju knappast kalla oss normala.. 
 

Mot Görti!

Ska in till Bollnäs nu och träffa min lilla partygirl nu en sista gång innan hon flyttar till Skåne... din lilla fitta jag kommer sakna dig!! <3

MIB 3!

Eftersom jag gillade både 1an och 2an av domhär filmerna när jag var liten, så var jag ju självklart tvungen att se 3an! Var super exited, men till ingen nytta... visst, filmen var helt okej, och hade jag sett 3an före alla andra hade jag förmodligen gillat den a lot! Men med tanke på dom andra filmerna.. så nådde inte denna riktigt upp till ribban, och var mer som en såndär tråkig fortsättning där man får se vad som hände innan första filmen. I doooon't like that kind of stuffs!

How to make love to a woman

Ledsen för ingen uppdatering. Men Blogg.se Har fittat hela dagen och inte velat ladda upp bilder -.-' inlägg utan bilder= TRÅKIIIGT.

Kör en recension:
 Denna film såg jag  till en början bara för att en av mina favoritkvinnor är med - Jenna Jameson! i löve her.
Dock var hon bara med några minuter, vilket var en rätt stor besvikelse.. 
OH WELL! Filmen var helt okej, och jag skulle kunna se den fler gånger! Även om den var rätt ologisk med tanke på att jag var mer sexuellt allmänbildad när jag var 10 år än vad huvudpersonen är.. haha! men den hade sin charm!

Godnatt?

Åh dålig bloggning. Men har seriöst inte orkat göra annat än att ligga på soffan idag sen jag kom hem från läkarn. Och vart helt slut av medicinen -.-' 
Och sova halva dagen=knappt trött på natten. Så har hållt lite söta personer underhållna! 
Men nu måste jag fan sova med, kan ju inte vara vaken hela natten VARJE natt heller? ;) 

mobilinlägg

Fasikens.. Förlåt för att jag inte bloggat på länge men det sket sig rätt rejält för mig igår. Pajade ryggen totalt när jag skulle bära tunga saker upp för trappan.. Tror jag fick ryggskott xd kunde iaf inte gå, bara grät och spydde. Men ska strax åka till akuten, å hoppas att dom kan göra nåt. Just nu ligger jag med en söt bebis på bröstet, mys <3 dock gör det ont i ena sidan av ryggen, men det sket jag i!

Oh, sorry dudes!

Bytte typsnitt på rubrikerna igen eftersom den andra tydligen fucka. OOPSE! 
Men gå in HÄR och fixa den nya! superbra! :D 

Städa städa stäääda!

Ja som sagt, ska hämta möbler osv hos far idag = Måste städa här, haha! Och denna gången var det knappt jag som hade stökat till? ;) Eller jo lite, såklart, men var ju massa saker här inne som inte var mitt :o OH WELL! Dammsugit och torkat golven! Städtanten*HOST!!!!* 
Ska dammtorka med såfort grejerna är hemma.. kommer ju ta hela dagen, uscha :( 

Och jag har förövrigt världens finaste städstil. Mötley linne, pyjamasshorts, och leker med moppen, haha! :D 

Pack-torsdag!

Inatt fick man inte möe sömn, haha! Oh well, har 2 filmrecensioner på G! :D 
Dock kommer jag nor inte kunna gör dom fören senare ikväll.. För ska till Alfta och packa ihop massa stuffs, Och måste städa rummet sen Stina var här så jag får plats med allt, haha! ;) 

Denna dag har...

varit nå oändligt tråkig... vaknade sent, bar lite möbler med stina, spela lite, sen åkkte stina hem.... sen dess har jag legat i sängen å kollat på avatar, å inte en jävel är social. kul va? ._.
ne.
enda roliga jag fick var när Fredrik & nån linus kom hit å skulle hämta sin lillebror, fast lillebrorn åkte inte ändå? haha. fick träffa honom några minuter iallafall! var ju ett tag sen.

Egen hemsida!

HAHAHA ÅH JAG DÖR! Hanna Widerstedt har fått en hemsida uppkallad efter sig själv, och ja, ni kan ju förmodligen förstå varför med tanke på vad man söker där? ;)
Jag vill också ha en! HAHA!

DAGENS!

Henrik rumnmel, snubben i mitten. Behöver jag säga mer? Jag dog totalt! Syns dock bättre på en annan mindre bild.. Ni kan läsa artikeln om detta Os fiasko HÄR.

Visste du detta?


Youtube är inte längre obligatoriskt för Iphones och Ipads, För Youtube och Apple gillar inte varandra :)
Dom som äger något från Apple kan fortfarande gå ut på webbläsaren och gå in på youtube på det viset, som alla andra datorer/telefoner/whatevva. Men det kommer inte finnas någon app för Youtube. 

Im beautiful!

Jag och Stina har haft världens värdelösaste dag.. vi har liksom bara.. funnits? HAHA! :D 
Spelat allt från Monopoly till Den förlorade diamanten! Och nu spelar vi Talisman, igen ;)

Springer på toa stup i kvarten med, för möe saft! Och har nu fina ansiktsmasker på oss ;)

Mer klippning....

Har även en bror vid namn Christopher, som ville ha samma frisyr som storebrorsan Pontus! haha han är så söt ;) Synd bara att han hade lite för kort hår.. så det blev lite cp.. Men han vart supernöjd ändå, haha :D

MONOPOLY

Dagens underhållning, helt klart! Gick åt helvete för Stina då hon blev tvungen att betala 2000 för att hon gick på ett av mina hotell, haha ;) Jag ruinerade henne totalt efter det! FUCKYEAH!! 

Tisdag idag va?

Ja det är det nog. Klev upp runt halv 12 och fick springa ut å jaga får nästan direkt, haha! 
Och eftersom modern måste iväg te BB i hudik, så sitter jag å stina å spelar Talisman, igen! 
Hann inte spela klart igår.. men vi spelade typ 2-4 h? Evighetsspel på riktigt ;) 
Är dock tråkigt att bara spela 2 st, roligare med 6-8 stycken, så jag å stina ska se om vi kan dra ihop ett gäng och spela! Awesomneeeessssss!! 


Såhär fin var jag igår. Jag som är cool eller? 

Rollspel?

Sitter och spelar Talisman med Stina! wonderfuuuuul! Tror det är typ som ett rollspel i form av brädspel? haha. Kul är det iallafall! :D även om man brukar få spela i 6 h, haha! ;) 

Jag är en trollpacka, haha :D 

Ohmy jag red!

SHAOLUUU! Har inte bloggat på hela dagen och hann inte fixa tidsinställda inlägg, sorryyy! 
Fast vafan, vilka har tid att läsa bloggar på en söndag? skyll er själv! haha ;)
Har vart i gamla huset i Rengsjö och packat massa småkrafs, sen till ridbanan och skulle kolla på när folk tog ridborgamärket.. slutade med att jag gjorde det jag med, haha! :D Har förfan inte ridit på 1 år.. Så fick jag rida en fin fuxtant på 22 år! Superfin, det kändes fantastiskt!

Kidnappade Stina med mig hem, så snart får ni se vad vi ska göra inatt ;)

Morgon-göra!

Eftersom att min bror Pontus såg ut som han gjorde med sin långa lugg, så klöpp jag av den, MUHAHAHA! 
Haha, nejmen han ville faktiskt ;) som tur är.. kanske finns lite vett i ungen ändå? 
Dock så såg han ju ut som någon ur Beatles när jag var klar med honom, men det får han leva med ;) 
Gick inte att göra så möe annat med hans hår... 

SHORTSEN!

Har ju glömt att visa mina shorts.. dåligt gjort av mig, förlåt! 
Men här är iallafall en bild på baksidan av dom! I'm totally in lööööööve! Måste till stockholm å handla lite mer på Bik Bok ;) Hade det inte vart för att byxorna kostade 500 spänn, och jag hade 1000 att shoppa för, så hade jag köpt ett par andra shorts med! Vem vet, kanske åker och köper dom när jag får lönen, haha ^^ 

The Last Airbender.

Åh jag är sån geek! Kollar massa serier heeeeeela tiden! Men vad gör man? haha ;) 
Ska kolla igenom Avatar-the last airbender serien igen, precis som förra sommaren! höhöhö :3 
Jag gillar den serien, a looooot! Så tänker inte göra en recension på den, haha :D 
DOCK så ska jag se Men in black 3 så fort jag orkar! kanske blir ikväll eller nåt ^^ har den ju redan på datorn ;) Så får ni recension på den sen nåt tag! :D 


Pow day!

Har som sagt vart med Pow idag, därför jag inte kunnat blogga nåt sen imorse, haha ;) 
Dock fucka ju saker upp sig, han skulle egentligen sovit här igår, men var tvungen att komma idag istället, och jobbar ju imorgon så han åkte hem runt halv 6 :( Men sånt man får leva med, han kommer nog snart igen :3 

H/E så skulle vi klippa får, haha! :D Så gick "saxen" sönder.. så skulle vi värka(klippa "naglarna") istället, och det var ju ABSOLUT inte jobbigare.. eller? Var ju tvungen å hämta in alla får i en mindre hage, sen var ju dom surfittor allihopa och ville inte få nån manikyr, haha! Men vi fixat ;) Så jävla bäst vi är! Tog bara en sisådär halva dagen.
Min lilla Bonnpöjk han! :* 

Haha och han hittade t.o.m en ny flickvän/slynan, 50:n ;)

STYLE - Lady Gaga week.


Godmorgon!

trululululuuu! Har ni sovit gott söta blogreaders? :) Jag vaknade nyss, och måste skynda mig att kliva upp å klä på mig, för ska ju möta Pow vid bussen om 30 min, haha ;) Tror det ser ut att vara fint väder ute med? :D Det gillar vi!

Dagens!


Såhär kan det gå!

DÄNI! Har man en morsa som är fjort.. ähem jag menar, engagerad! ;) haha! 
Nejmen, Hon ville tydligen skaffa en blogg tillsammans med sin bög, så jag hjälpte henne lite :) 
Tror hon sa något om att banta bort bebisfettet!

Hos mummie!

Yupps. Klockan 10 imorse skjutsade pappa mig till mamma. Så har vart här sen dess. 
Men såfort jag kom typ, så åkte både bröderna och mammas mans unge, erik härifrån? tråkmånsar!

Vad som händer ikväll är det ingen av oss som vet, haha ;) Men blir förmodligen att åka iväg och hämta pizza snart, sen forsätta sitta vid köksbordet och spela wordfeud & drawsomething som dom nördar vi är ;)
While you ignore me...
They had to have noticed...

STYLE - Lady Gaga week.


It's friday.

Boring friday. Av någon anledning känns inte fredagar som fredagar längre? börjar tröttna lite i guess, haha ;) 
h/e så har både jag å älskling gått å blitt förkyld.. Dock är det värre för henne, stackars :( 
Så hon pimplar 7up och piggelin, haha ;) bästa medicinen! 

Åker tyvärr hem om 2 h, mindre roligt. Så åker jag iväg te modern min imorgon! 
webcamwhore<3

ICE AGE 4

Jag såg Ice age 4 igår. Filmen var 1h 20 min, extremt kort? Vilket ledde till att allt hände på samma gång. Man kunde i princip gissa vad som skulle hända under nästan hela filmen, och oftast ha rätt. Och det blev typ en såndär "typisk fortsättning" som är tråkig, ena får barn i en film, nästa film hittar en annan "huvudperson" någon, nästa film hittar nästa någon, osv. Rätt värdelös. Enda skälet till att denna film fick 2 pusselbitar var att den gick att kolla på, och det är fortfarande samma cphumor som vi alla gillar!

STYLE - Lady Gaga week.


sims!

Spelat en massa sims idag! Och även kollat klart på säsong 2 av Glee,höhö ;) 
En av tvillingsonerna blev gay, Aaron, och han började träffa en pojke namn Cliff.

Aaron som ungdom, med sin systerson Marwin.

Aaron & Cliff gifte sig!

Målar hela dagarna lång .. haha .. !

Och hans syster, Mariette, Fick just trillingar! Detta är Neomi.

Edith.
Och Vinny ^^

Twins of Evil Tour

Hit vill jag. Både Marilyn Manson OCH Rob Zombie, kan det bli bättre?! Ja klart, Herr Manson hade kunnat varit som han var för ett 10 tal år sedan, fortfarande vara slank och snygg, dvs inte börja blitt jävla fet... BUT STILL?! IT'S MANSON!! Biljetterna kostar bara 450 spänn ock! Åh jag vill dit. Kanske försöker övertala mamma att åka dit med nån vän, även om det är i stockholm! Åldersgränsen ligger ju på 13 år och jag är u faktiskt 16 ;) Nadia wanna join me? :$ önskedrömmar.. 

Klicka på bilden för att boka/söka biljetter.

Turning mexican?

Älskling gjorde en retard bild på mig och henne som mexikaner! Så jag fick en fiiiin bild i huvudet om hur KBP skulle se ut om dom var det! 

No offence sisters :* 

STYLE - Lady Gaga week.


Tha new color!

Kassa cambilder, BUT HEY! fixar bättre imorgon, i promise!
Är btw klar med den tillfälliga headern med, efter ca 1-2 h surandes & svärandes! :)
Blev dock inte som det var tänkt.. alla skulle vara gifar.. kanske fixar andra senare!

Färga håreeeet! gång 2!

Har färgat håret två gånger nu idag! Både på mig och Jaqueline, haha ;) 
Blekte första gången of course. Kan ju inte byta färg totalt när det var rosa i luggen :O Och älskling är ju redan blond så det gör la inget att hon blev lite ljusare här & där? ;) 

Sitter iallafall med färgen i håret just nu! Vad det är för färg får ni se senare ;) Kan ni gissa? :D

The different between VS and Dove.

L-o-v-e-l-y.
The difference between Victoria's Secret and Dove.
 
 

STYLE - Lady Gaga week.


NY DESIGN OSV

Jag blir fan aldrig nöjd?! :o Har fixat ny design IGEN.. haha ;) Oh well, headern är tillfällig as hell.. Ska försöka att fixa en ny tillfällig imorgon, haha.. :( Men får tyvärr vara såna tills jag kan besöka Johan så han kan fota nya bilder!

Och kan ni inte se det så som jag ser det, på min blogg, min texttyp på rubrikerna, så kan ni fixa det lätt!


1. Gå in på hemsidan Dafont.com
2. Skriv "Sketch Wall" i sökfältet och sök på det! 
3. Ladda ner


4. Gå in i mappen där du laddade ner filen.
5. Dubbelklicka på filen där ikonen är ett slags A.
6. Installera.

Svårare än så är det inte! så kommer ni se designen som det är meningen att ni ska se den ;) 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus