Filmrecension!

Skaffat en ny kategori, "Recensioner" ! Här kommer jag skriva om lite filmer,serier,böcker, spel osv! Även Jaqueline har gjort det! 

Börjar med första filmen som vi såg! Klicka på bilden för att komma till trailern.
The Devil Inside. Den får 3/5 pusselbitar! Filmen i sig var helt okej.. men den var lite rörig. Och även "handfilmad" om man säger så. Och det var mer en dokumentär än film. Förmodligen eftersom den faktiskt var filmad utan kamera-team och manus, och alla var sig själva osv osv.. Det var som filmat ur en kvinnas liv. You get it? 


Film nummer två var denna:
Little Deaths. Får bara 1/5 pusselbitar. Filmen var inte, riktigt dålig.. bara SJUKT konstig! Det var som 3 olika filmer i en... filmen var 90 min lång.. och dom 30 första minutrarna handlade det om ett par som lurade & straffade uteliggare, andra 30 minutrarna handlade det om.. nå cp sjuk/mentalsjukhus av nå slag? Där dom gjorde en "Det" av flickor, med ett kön lika stort/långt som benen, samlade deras sperma, och gjorde tabletter av dom åt folket som bodde där? något sånt? jag vet inte ens riktigt vad de handlade om :S Och sista 30 minutrarna handlade det om nåt HELT annat.. en Cp brud som "använde" sin pojkvän som en hund, men själv var rädd för hundar? :S INGEN av "filmsnuttarna" hade början eller slut, så man förstod inte ett piss! Denna film rekomenderas INTE.

Kommentera något? puss <3
» Nadia

Åh vad roligt att du har skaffat en sådan kategori ^^ <3

2012-07-17 // 12:03:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback